Entrenament fins 14 setembre

Desitgem que estigueu passant unes bones vacances.

Com ja sabeu s’estan fent remodelacions als camps dels Germans Gonzalvo. El camp 2 porta bon ritme de la obra però no ens permetrà fer-lo servir durant la primera quinzena del mes de setembre.

Aquest impediment ens obliga a reubicar equips dins les franges horàries al camp de Germans Gonzalvo (camp 1) i amb el camp cedit de Can Vila (al costat del camp Bocanegre)

canvila

Us adjuntem els calendaris per setmanes on s’indica la franja horària d’entrenament de cada equip així com el camp assignat.

Fins el 10 de setembre, hem afegit una franja de 16:30 a 17:45 per aprofitar el camp de Germans Gonzalvo i que els nens estan de vacances encara.

A partir del 12 de setembre, durant els 3 dies d’aquella setmana us indiquem la ubicació de cada equip amb els dos camps disponibles.

Esperem que aviat ens confirmin la disponibilitat del CAMP 2 de Germans Gonzalvo per poder arreplegar tots els equips a les nostres instal·lacions.

Demanem disculpes per les molèsties que pot ocasionar als jugadors i familiars però es la millor solució trobada mentre ens falta un camp.

calendari_entrenaments_setmana27agost

calendari_entrenaments_setmana3setembre

calendari_entrenaments_setmana10setembre