Entrevista a David Ortiz, entrenador del Primer Equip

Foto: Jaime Blanco (Granollers Informa)

David Ortiz (Sabadell, 1982) afronta la seva segona temporada al capdavant del Primer Equip del club després de sumar grans resultats en les tres temporades que va dirigir el Juvenil A i d’aconseguir la permanència fa dues temporades a Lliga Nacional en els últims deu partits a la banqueta.

– Quina valoració fas d’aquestes primeres vint jornades de lliga?
– Ho valorem positivament. Fins ara, estem tenint bons números, tot i que sempre poden ser millors. El futbol m’ha ensenyat que el present és el que compte i que el passat ja no existeix, únicament et val per veure que has fet les coses bé. Per tant, l’important és el futur més pròxim i és en el que ens hem de centrar.

– En què ha canviat aquest equip respecte al de la temporada passada?
– En cares, no gaire. Vam fer una aposta per renovar gran part de la plantilla de la temporada passada perquè ens havien demostrat que valien pel projecte. Si en alguna cosa no s’assembla és en experiència; un any treballant i convivint junts. Ja l’any passat teniem jugadors amb experiència com Serrano, Parra o Navarro, i això ens ha donat l’estabilitat de conjuntar-nos ràpid, de creure en una manera de fer i d’aprendre dels errors del passat.

– Digues una virtut i un defecte del teu equip.
– Una virtut és que mai donen res per perdut. S’ha demostrat que amb resultats desfavorables, l’equip els ha aconseguit remontar o empatar, com és el cas del partit de Tona o a Girona. Si podem posar-li algun defecte a l’equip és els partits a casa. L’any passat no vam ser un equip del tot sòlid, tot i que aquest any cada vegada ho som més i buscarem seguir-ho millorant.

– Pot somiar la ciutat de Mollet amb un possible ascens?
– Somiar hem de somiar. Hem d’estar convençuts que tenim possibilitats per fer-ho, que hi han quatre o cinc rivals que també ho voldran aconseguir. Podem somiar perquè tenim jugadors per a això. Hem de continuar fent-ho perquè tenim 14 jornades per endavant molt complicades, i buscarem treballar perquè els somnis es fagin realitat.

Joan Tura Vico