Entrevista a Feliu Tura, president del club

Feliu Tura (Mollet del Vallès, 1959) continuarà quatre anys al capdavant de la Junta Directiva del club després de no presentar-se cap alternativa en el procès electoral que va finalitzar la setmana passada. Amb una junta renovada i formada per 14 membres, el president afronta amb il·lusió aquest renovat mandat.

– Com valores aquesta renovació en el càrrec?
– Positivament, sens dubte. És un nou reconeixement a la tasca feta i que es va iniciar al 2008 al fer-nos càrrec d’un club que patia dificultats econòmiques i esportives. Crec que s’ha subsanat tant una cosa com l’altra i, actualment, som el club de referència de la comarca i gaudim de  reconeixement arreu de Catalunya. A més, amb el procés electoral, s’ha demostrat que el club ha de pertànyer als socis i no a obscurs interessos personals.

– Quina evolució li has vist al club des de la teva arribada a la presidència?
– Gràcies a l’esforç de molta gent, ja sigui en l’àmbit de la gestió o en l’àmbit esportiu, el club ha millorat les seves instal.lacions i, sobretot, en l’àmbit esportiu. En aquests moments, tenim unes categories que eren impensables fa una dècada: en F-7 tenim les màximes categories i en F-11 ens falta només una empenta per ser-hi.

– En què creus que ha de millorar el club en aquesta nova etapa?
– Logísticament, hem d’intentar que entre la FCF i l’Ajuntament ens posin nova gespa al camp 1 que ja té més de 15 anys de vida. També caldria acabar, d’una vegada per totes, amb les restes de les fuites de gas de fa 3 anys. Esportivament, encara hi ha molta feina: ara a meitat de temporada cal assegurar totes les categories i després intentar alguns ascensos.

– Un desig per aquest any 2017?
– A aquestes altures i amb l’experiència adquirida, el primer que vull és que ens afectin les lesions el mínim possible i salut per a tota la família blanc-i-vermella. Després ja arribaran els resultats. L’eradicació de l’odi, l’enveja, l’egoisme i una molt millor distribució de la riquesa també ens ajudarien molt a fer del món un lloc millor per a viure-hi.

Joan Tura Vico