Entrevista a Kiku Parcerisas, nou entrenador del Juvenil A

Parcerisas, en la seva etapa com a jugador del club.

El Juvenil A rep aquest dissabte a les 12h a la Damm. L’equip molletà buscarà sumar tres punts claus en l’últim partit de la primera volta i fer un pas per sortir de la zona baixa de la taula. Els cervesers es troben a la novena posició amb 20 punts, cinc per sobre dels molletans, tot i que fa tres jornades que no aconsegueixen sumar la victòria. Aquest partit serà l’estrena a la banqueta del nou tècnic, Kiku Parcerisas, protagonista a l’entrevista de El Fulletó d’aquesta setmana!

Kiku Parcerisas (Santa Eulàlia de Ronçana, 1990) és el nou entrenador del Juvenil A de Lliga Nacional. Provinent del futbol base del Mataró, arriba en substitució de Dídac Vidal, que ha deixat de ser el tècnic per mutu acord amb l’entitat. La temporada 2012-2013 va formar part de la plantilla del Primer Equip.

– Què és el que et va decidir a ser entrenador?
– Des de ben petit ho tenia clar, la meva passió per dirigir grups i per treballar a nivell tàctic van ser els elements que em van motivar a entrenar, començant la meva carrera com a tècnic al futbol base del Sant Andreu.

– Com valores el retorn al club, ara en una altra faceta?
– Estic molt content de que hagin pensat en mi i el meu cos tècnic per aquest càrrec. Ara toca defensar amb orgull la samarreta del club de refèrencia del Vallès Oriental i aconseguir els objectius.

– Quin nivell has vist a la plantilla durant aquestes primeres setmanes?
– El nivell de l’equip és molt alt. Estic veient una predisposició molt bona en la plantilla i alguns ja tenia la sort de conèixe’ls d’haver-los entrenat en altres categories, que això sempre ajuda en la tasca de l’entrenador. Durant aquest dies hem buscat donar-li matissos al model de joc abans del primer partit i buscar ser el més competitius possible. Això ens aproximarà als resultats desitjats.

– Quin ha de ser l’objectiu de l’equip en aquesta segona part del curs?
– Primer de tot hem de buscar ser més regulars; no podem fer un resultat molt bo i després fer un resultat fluix. Hem de consolidar-nos com un bloc molt competitiu i a partir d’aquí hem d’intentar sumar cada cap de setmana.  L’objectiu ha de ser aconseguir la salvació com més aviat possible, i per això ens tocarà treballar molt a tots perquè aquesta és una categoria molt complicada.

Joan Tura Vico