Entrevista a Sergio Navarro, jugador del Primer Equip

Sergio Navarro, davant del CF Lloret

Sergio Navarro (Mollet del Vallès, 1984) afronta la seva segona temporada com a jugador del Primer Equip. Amb passat en equips com el Gavà a Segona B o a Cornellà, Mataró, Premià, Castelldefels, Vilassar, Muntanyesa o Júpiter a la Tercera Divisió, el futbolista és un dels capitans de la plantilla i una de les peces importants del conjunt molletà.

– Com t’estas trobant a nivell personal aquesta temporada?
– Molt bé. Em trobo amb bastanta ambició de poder assolir l’objecitu desitjat. La veritat és que aquest any tenim millor base de plantilla que l’any passat i penso que aquest tram final de temporada el podem afrontar amb més garanties.

– Quina valoració fas d’aquestes 22 jornades disputades?
– Penso que estem on el club volia estar. Som a una zona alta i estem a 4-5 punts dels objectius. Estar primer és un sobreesforç; tots els equips et volen venir a guanyar i es motiven encara més davant del partit. Estar en un segon pla et pot beneficiar una mica en aquest aspecte, sempre i quan no et despengis.

– Creus que l’equip pot arribar amb opcions per quelcom més a les últimes 5-7 jornades?
– Sí. o com a mínim estar lluitant a una distància no massa gran, 3-4 punts, fins al final. Jo crec que ara, després del partit del Hermes, ens vénen enfrontaments molt interessants amb equips de dalt (Llagostera B, Martinenc, Sants i Horta) i, amb aquests quatre, ens marcarà una mica on estem de cara als últims partits del campionat i si podem continuar lluitant a la zona alta de la classificació.

– Fins quan et veus continuant jugant?
– Fins que el cos aguanti (riu). No ho sé, de moment m’estic trobant bé i, sobretot, seguiré jugant si em trobo bé jo i em veig amb il·lusió de continuar jugant i si encara es nota quan estic sobre el camp. En el moment que jo vegi que quan jugo no passa res i que quan surti un altre ho fagi millor que jo, en aquell moment tocarà deixar pas als joves.

   Joan Tura Vico