«Tenim les mateixes sensacions que abans d’encetar la ratxa de 6 victòries seguides»

Carles Mur (Barcelona, 1992) és el capità del primer equip, tot i la seva joventut. Aquesta és la seva tercera temporada al CF Mollet UE i coneix perfectament el camp Municipal del Germans Gonzalvo. Mur, ambiciós, confia lluitar pel final de temporada en acabar el més amunt possible. Després d’una ratxa de sis victòries consecutives, l’equip no coneix la victòria del que va de 2015.

– Què creus que ha pogut canviar?
– És un cúmul de situacions. L’equip va acabar el 2014 molt bé, però vam patir unes quantes lesions que va fer minvar la defensa. Les baixes defensives s’han notat i en partits més assequibles com Tecnofutbol o Gramenet no vam poder guanyar. Però, per exemple, a Gramenet se’ns va escapar la victòria al temps afegit, a vegades són els petits detalls que decideixen.

– Com està l’equip anímicament?
– Ara mateix les sensacions del vestidor són molt bones. Tenim les mateixes que setmanes abans d’encetar la ratxa de sis partits consecutius guanyant. Contra Farners vam sumar un punt, però vam jugar gairebé tot el partit amb un jugador menys. I contra l’Horta vam rebre un arbitratge molt dolent. Estem convençuts que la  victòria arribarà.

– L’equip està en una zona mitja de la classificació…
– Estem en un punt de la temporada que la lliga està trencada. I nosaltres estem enmig. El més important és continuar sumant per allunyar-nos de la zona baixa, i llavors pensarem a estar el més amunt. A més, està sent tot tan igualat que si guanyes tres partits, et fiques allà amunt.

– Com et trobes al CF Mollet UE?
– Molt bé i satisfet, també content amb el treball que està fent el cos tècnic. L’ambient del vestidor és immillorable i som un bloc, això és molt important.