«Esperem poder fer un futbol associatiu i que això és vegi a futbol 7 i futbol 11»

Álex Álvarez (Granollers, 1990) és el nou coordinador de futbol 11 del CF Mollet UE. El nou responsable de futbol formatiu del club assumeix el càrrec amb “il·lusió” i amb l’objectiu “de continuar ajudant en la formació dels jugadors”. El nou coordinador portava dues temporades en el club dirigint un infantil E a Segona Divisió i un infantil D a Primera Divisió. Enguany, a banda de la coordinació de futbol 11, també portarà un infantil B a Preferent.

– Com ha estat l’acollida com a coordinador de futbol 11?
– L’acollida ha estat molt bona. I la sensació de jugadors i directiva és molt bona també. A nivell personal tinc moltes ganes i il·lusió i sí que aquests mesos és de més feina, perquè s’han de definir plantilles i parlar amb els entrenadors per impulsar una metodología global… però això és normal. De tot plegat, em fa il·lusió i em motiva.

– Amb quin repte agafes la coordinació?
– És un repte important perquè a nivell de categories és el primer any que tenim dos infantils a Preferent, dos cadets a Preferent, un juvenil a Nacional i un altre a Preferent. Mantenir aquestes categories serà complicat, però treballem en això. I la formació també és un element prou important. A la mateixa vegada també intentem donar oportunitat a tothom, però sent competitius. A més, es l’any del Centenari i és un repte important pel club.

– Quins objectius et marques?
– A nivell de formació hem de seguir tots una línia semblant alhora de treballar perquè el nen pugui saber que ha de fer i que això tingui una continuïtat a la competició.

– Com es treballarà el pas de futbol 7 a futbol 11?
– Crec que amb l’Otger Canals, coordinador futbol 7, tenim una manera similar de pensar i a nivell de continguts ens fixem que sigui progressiva. És com a l’escola però aplicat en el futbol. Esperem poder fer un futbol associatiu, de combinació, i treballem que això es vegi a futbol 7 i futbol 11. Entre equips a vegades hi ha diferències, però intentem que siguin mínimes.