Es crea el Carnet Soci Col·laborador Centenari

El CF Mollet UE ha creat un nou carnet de soci, que permetrà ajudar al Club durant el Centenari que es compleix la temporada 2014/2015. A canvi, el nou “soci col•laborador” gaudirà de totes les avantatges del soci general més un llibre gratis del Centenari i posarem el seu nom en una placa dins del camp Municipal del Germans Gonzalvo en acabar els actes del Centenari.

El preu del nou carnet és de 100 euros, pels 75 euros del soci general. “El nou carnet neix amb la voluntat d’ajudar a costejar els actes del Centenari”, explica el president, Feliu Tura. De fet, durant la temporada hi ha diferents depeses entre els actes del Centenari com en el llibre, l’exposició al Museu Abelló, els partits amb els veterans i futbol base, les xerrades, el partit de Festa Major, el nou himne… “És una ajuda que necessitem i que agrairem tanta persones com comerços que vulguin ajudar-nos”, destaca Feliu Tura.

Pel que fa el carnet general es mantindrà el preu de 75 euros però s’incorpora una bonificació del 50% per les persones en atur. “Dins de les nostres possibilitats intentem ajudar en el que podem. Sabem que no és suficient, però esperem que això pugui servir”, remarca Feliu Tura. La resta de preus són 38 euros pels jubilats i 19 euros pels infantils –fins els 14 anys-.

Disposar del carnet de soci dóna dret a entrar gratuïtament en tots els partits del primer equip, juvenil A i la resta de futbol base i gaudir dels descomptes i avantatges de les ofertes del pack del soci.