És el partit

Foto: Eudald Redó (Regió7)

Demà tenim una cita clau. El Juvenil A rep a les 18h al Manresa, en un duel on l’equip podria lligar la continuïtat a la Lliga Nacional. L’equip de Kiku Parcerisas buscarà sumar tres punts d’or per salvar la categoria davant de la nostra gent.

La victòria al camp del Mercantil va ser una bombona d’oxigen per l’equip, que va fer un pas de gegant cap a la permanència. En aquests moments, el Juvenil A es situa quatre punts per sobre del descens. Per tant, un triomf davant dels manresans no faria dependre als nostre de cap altre resultat i segellaria la continuïtat al grup 7 de la Lliga Nacional per una temporada més. El factor públic pot ser clau. Els jugadors han de notar el caliu dels aficionats des de ben aviat per ajudar al màxim a treure el resultat desitjat.

El Manresa arriba al Municipal dels Germans Gonzalvo en tretzena posició amb 30 punts. Els del Bages han sumat quatre de les seves victòries com a visitant. Per tant, el duel serà, de ben segur, molt i molt complicat, perquè els manresans també tenen el mateix objectiu: obtenir una victòria per acostar-se a la salvació.

Per aquest partit, el tècnic molletà no podrà comptar amb Manel per lesió ni amb Ferran per sanció.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos

VENIR AL PARTIT POT TENIR PREMI!

Des del club fem una convocatòria als aficionats i als jugadors del futbol base perquè vinguin a les 17:30h vestits amb la roba del club per començar a crear ambient des de l’escalfament. A més, els futbolistes de la base que vinguin tindran la possibilitat de guanyar premi. Es sortejaran:

  • 2 dinars per a quatre persones a Pizza d’Hebrer
  • 2 sopars per a quatre persones al local social del club
  • 1 pack complet de la roba oficial 17/18

No us quedeu a casa!