«És molt important l’estructura juvenil perquè fa de pont amb el primer equip»

Álex Álvarez (Granollers, 1990) afronta la quarta temporada al club i la segona sent el coordinador del futbol-11. El principal objectiu de la temporada és la formació dels jugadors i posteriorment aconseguir ser competitius dins del terreny de joc.

– Quines novetats presenta el futbol-11?
– Sabem que són important les plantilles perquè totes elles siguin equilibrades. Però enguany també ens hem fixat en els entrenadors. Han hagut canvis de tècnics amb l’objectiu de millorar la qualitat dels entrenaments i, sobretot, hem buscat que tots estiguin correctament qualificats i donin el millor aprenentatge posible als jugadors. Així millorarem els entrenaments, serem més competitius. És interessant portar bons entrenadors, sempre.

– Com està sent la pretemporada?
– Ja hi ha equips que han iniciat la temporada però es fa, en general, llarga. Tant per a entrenadors com per a jugadors. Tots volem competir ja. Però sempre van bé perquè podem provar coses diferents I és una etapa més.

– La següent temporada, ja comença tot…
– L’objectiu és posar en pràctica en els partits allò que s’entrena. A tot això tenim bons equips amb bones plantilles. Fins i tot, crec, que algunes de les plantilles s’han millorat perquè cada any que passa pujant jugadors de més qualitat del club.

– Pel que fa la categoria juvenil, tenim una estructura que fa de pont amb el primer equip. Com es valora a nivell de formació?
– És molt potent perquè tenim el Juvenil A a Lliga Nacional, el B a Preferent i el C a Primera. Mai abans s’havia aconseguit això. És molt important l’estructura juvenil perquè fa de pont amb el primer equip. Enguany hi ha més jugadors del Juvenil al primer equip i això s’ha vist. Per això hi treballem tots.