“És possible que hagi equips femeníns»

Feliu Tura Camafreita (Mollet del Vallès, 1959) és el president del club des del febrer de 2008. Aquesta temporada suma la vuitena al capdavant de l’entitat després d’haver celebrat amb èxit el Centenari. Aquesta temporada l’equip compta amb més de 450 jugadors entre 35 equips.

– Després d’una temporada ja amb la instal·lació completament oberta, el funcionament del club ja està estable?

– Doncs encara no, ens manquen els nous vestidors que aniran al costat de la graderia. Pensem que s’han hagut d’enderrocar dos vestidors i ara estem amb provisionals. Quan es completin els vestidors podrem dir que ‘la crisi del gas’, que ja dura dos anys, s’ha acabat.

– La força de l’entitat es va demostrar el divendres a la plaça Prat de la Riba…

– Gràcies a l’esforç de tota la família que forma part del CF Mollet UE, l’entitat no s’ha ressentit massa de la crisi i seguim éssent el club més important de la comarca, tant en categories com en nombre d’equips i jugadors. La nostra força futbolística segueix intacte.

– Tenim més de 450 jugadors, tots ells en equips masculins. El club estudia la possibilitat de crear un femení?

– És cert que ho estem valorant perquè la mateixa societat ens ho reclama. Cada cop més, venen noies disposades a jugar amb nosaltres i nosaltres no els hi podem donar cabuda. Hem d’acabar d’alguna manera amb aquesta discriminació i estem pensant en la manera de fer-ho. Per tant, és força possible que la temporada que vé tinguem equips femenins.

– Aquesta temporada el primer equip està fent un inici de lliga il·lusionant. Quin objectiu té l’equip de David Ortiz?

– De moment, com cada any, la permanència. Quan l’haguem assolit, hem de mirar on ens trobem i llavors tornar-nos a fer la pregunta. Si tenim opcions d’estar a dalt, estic segur que aquest equip lluitarà amb totes les seves forces per aconseguir-ho. Tenim una plantilla de 20 jugadors i 11 d’ells han jugat a la nostra base en algún moment de la seva carrera.

– Quins reptes afronta el club aquesta temporada? 

– Tenim excel.lents categories i, per tant, el que cal fer és mantenir-les i si sóna la flauta i aconseguim algún ascens, doncs, benvingut sigui. Només en el cas de l’aleví A que l’any passat, dissortadament, va baixar de Preferent tenim certa urgència en recuperar la categoria. El principal, però, és que els nostres jugadors gaudeixin jugant i millorin durant tota la temporada.