Espectacle, emoció i bon ambient contra l’Espanyol

Bon ambient a la graderia del Germans Gonzalvo i al terreny de joc. El Cadet A i Infantil A van gaudir i plantar cara contra l’Espanyol en una jornada de futbol base per commemorar el Centenari del club en una primera sessió. Per això a partir de les 20.00 hores el camp molletà es va omplir per veure un bon espectacle de futbol base.

El primer partit de la jornada va ser l’Infantil A contra un infantil de l’Espanyol. En aquest compromís els blancs-i-blaus es van imposar 0 a 8, però en tot moment els molletans van plantar cara i van oferir una bona imatge. El segon compromís va ser el Cadet A contra un cadet de l’Espanyol que va acabar 1 a 7, però a la mitja part el resultat era d’1 a 2. Bon joc i sobretot, bon nivell ofert. Abans dels partits el president de la Comissió del Cenetnari, Jordi Candela, va agraïr la participació dle futbol base del RCD Espanyol en els partits del Centenari del club.

La propera sessió de partits del Centenari amb el futbol base tindrà lloc el proper dimecres 24 de setembre entre l’Infantil B i un infantil del FC Barcelona a partir de les 19.15 hores.