“Estic molt orgullós del Benjamí A, 9 dels 10 jugadors s´han format al club i és molt important”

otger_canalsOtger Canals (Mollet del Vallès, 1986) porta set temporades dins l´estructura tècnica del CF Mollet UE. Des de fa algunes temporades compagina la seva faceta d´entrenador amb la de coordinador de futbol 7. De fet, enguany entrena el Benjamí A de Preferent -màxima categoria catalana- i ha donat el salt al futbol 11 amb el Juvenil B a Primera Divisió.
– Fins ara sempre havies portat conjunts de futbol 7, com et sents amb un futbol 11?
– Em trobo bé tot i no haver portat mai com a primer entrenador un equip de futbol 11. També cal dir que tinc experiència com a segon entrenador durant un curs precisament amb el Juvenil B fa algunes temporades. A més, degut els meus estudis superiors crec que puc encaixar. M´ho prenc com un repte important, complicat i amb molta il·lusió.
– Quin és l´objectiu del Juvenil B?
– L´objectiu del Juvenil B és l´ascens, volem pujar a Preferent. Però hem de tenir molt clar que hem d´anar partit a partit. I aleshores quan faltin 5 jornades per acabar el campionat veurem on estem i què podem fer. La diferència d’aquest Juvenil B amb els anteriors és que crec que hem fet un equip més compensat amb jugadors de tercer, segon i primer any.
– També portes el Benjamí A, tot un repte…
– En aquest equip l´objectiu que ens fiquem és la permanència, i un cop veiem que la tenim podem parlar de coses més ambicioses. El Benjamí A porta 5 temporades a la màxima categoria catalana i això ha de continuar així. A més, com a coordinador de futbol 7 estic molt orgullós de veure com 10 dels 9 jugadors del Benjamí A han estat formats al club, i és molt important. Per això treballem en el futbol base i volem que així continuïn.
– Com has vist l´evolució del nivell al CF Mollet UE en els darrers anys?
– A nivell de quantitat hem crescut moltíssim, i això és proporcional a la qualitat. La progressió del club és molt gran i som una entitat referent al Vallès Oriental, això sí sense desprestigiar a cap altre club vallesà.
– Com a coordinador i entrenador, què vol dir jugar bé per a tu?
– Per a mi jugar bé és plasmar en el partit el que durant la setmana s´ha treballat en els entrenaments. A partir d´aquí tu pots jugar més ofensiu o defensiu.