Estrenem pàgina web

El CF Mollet UE estrena nova pàgina web més intuïtiva i accessible. Des del Departament de Comunicació del club s’ha treballat desde fa setmanes per posar en marxa una nova plana virtual d’escriptori que millorès l’edició anterior, que ha acompanyat els èxits del futbol base durant les dues anteriors temporades.

La nova finestra virtual del CF Mollet UE té com objectiu facilitar més informació detallada del CF Mollet UE i oferir-la d’una manera més atractiva. Així, a la nova imatge de la pàgina web continuen secions com «club», «primer equip», «juvenil A», «futbol base», «contacta» i «horaris i resultats». De fet, en horaris i resultats s’està treballant per tal de millorar la seva aplicació en smartphone i que en la pàgina web d’escriptori sigui més atractiva i entenedora. Però també hi han noves seccions com «agenda» que permetrà fer un seguiment més proper durant els partits de la pretemporada.

A més, el club vol continuar apostar per les xarxes socials i per aquest motiu la nova pàgina web permet una millor adaptació amb els perfils de twitter i facebook.

El CF Mollet UE, a banda de tot això, té aplicació en smartphone que properament es podrà descarregar com aplicació de manera gratuïta.