Excel·lent temporada abans del Centenari per Feliu Tura

Acabem de finalitzar la temporada 2013-14 amb un resultat esportiu, novament, espectacular. Cal destacar, sens dubte, que el nostre Juvenil B per primera vegada a la història del club competirà la temporada que vé a Preferent. L’Infantil C ha fet també història amb dos ascensos consecutius i ha pujat també a Preferent i l’Aleví E ha pujat a Primera Divisio, una categoria on ja hi tenim tres equips! A aquests èxits, cal afegir que, una vegada més, cap dels nostres equips ha perdut la categoria i catorze d’ells han quedat entre els cinc primers.
Però anem a pams, l’escola 1 i la 2 han acaronat el títol de lliga, tot i que a la seva edat el que cal és que aprenguin els aspectes bàsics d’aquest esport tan complexe com és el futbol. L’escoleta (la 3) ha après a competir i la temporada que ve segur que ens dóna moltes alegries.
Els prebanjamins de segon any han assolit excel·lents posicions (2 subcampionats i un quart lloc ). S’ha donat la circumstància que el prebenjamí E ha estat l’equip que més punts ha fet de tot el club: 81!!! Tot i així ha quedat segon. Els prebenjamins de primer any han tingut una evolució positiva durant el curs i els resultats s’han de veure a partir de setembre.
Els benjamins del CF Mollet UE tenien la gran dificultat de mantenir les excel·lents categories que s’han anat assolint els darrers sis anys i ho han fet sense patiments. Destaca el sisè lloc assolit pel benjamí D que amb 54 punts ha quedat sisè a Segona Divisió.
Els excel.lents resultats de f-7 s’han confirmat també a la categoria aleví. Al ja esmentat campionat i ascens a Primera  Divisió de l’aleví E, cal destacar els dos tercers llocs de l’H i l’F, el quart lloc del D i el cinquè del G. I el manteniment, sens dubte, de les categories més competitives d’aquesta edat.
En Futbol-11 els infantils que ja la temporada passada ens van donar moltes alegries, aquest any les han repetit… sobretot amb l’ascens a Preferent de l’infantil C. Però no hem d’oblidar l’esforç de tots els altres conjunts que, inclús, ens ha donat un quart lloc a la dura lliga de Preferent.
En alguna franja d’edat s’havia de patir una mica, no? Doncs aquesta dosi de sofriment ens l’han donat els cadets, sobretot l’A que ha salvat en un excel·lent final de temporada a la complicada Preferent. Menció especial el cadet D que s’ha quedat a tres punts de l’ascens a Primera en una temporada molt bona.
La gran alegria dels juvenils ha estat el B que ha pujat a Preferent, un fet que mai havia succeït a l’entitat. L’A ha mantingut per quarta temporada consequtiva la prestigiosa Lliga Nacional i el C haurà de millorar força si, com és la nostra pretensió, el volem portar a Primera Divisió.
I el primer equip estarà a Primera Catalana per quart any consecutiu. Un fet a valorar. Les lesions han fet molt de mal a una plantilla millorable i que calia implicar-se més per a ser certament competitiva a la part de dalt l’any del Centenari. Un repte pendent.
Però no puc ni vull acabar sense fer refererència als vertaders HEROÏS (amb majúscula) d’aquesta temporada: les mares, els pares i els familiars dels nostres jugadors. Sense ells hagués estat impossible aguantar els més de quatre mesos d’exili forçat que hem patit per culpa d’una maleïda fuita de gas que encara ens manté, dissortadament, tancat un dels dos camps. A ells, als entrenadors, als coordinadors i al personal que treballa per al club, gràcies de tot cor ! I que tingueu un excel·lent Centenari del CF Mollet.
                                                                                                 Feliu Tura Camafreita
                                                                                                 President CF Mollet UE