Fantàstica victoria del Juvenil A a Cornellà

Fantàstica victoria del Juvenil A al camp del Cornellà per 2 a 3. Els molletans van començar encaixant dos gols, però a la represa van marcar tres dianes i van imposar-se al camp d’un dels principals candidats per guanyar la Lliga Nacional. Consulta la fitxa del partit.

A la primera part el Cornellà va marcar dos gols, al minut 4 i 30. A la represa, el Mollet va ser força superior i va superar el rival en totes les facetes del joc. Castro va marcar el 2 a 1 al minut 52; González el 2 a 2 al minut 67 i Montejo el 2 a 3 al minut 88. Victoria de mèrit per un equip superior. #vamosrojos

Incident abans del partit
Des del club lamentem els fets abans del partit entre el Cornellà i el Juvenil A. Quan l’equip volia entrar al camp per encetar la seva preparació dins del camp, el Cornellà va negar l’entrada i va fer esperar A l’equip una bona estona fora del camp perquè jugava el primer equip del Cornellà. Aquest tracte no és exemplar per una entitat de renom com el Cornellà. Després de nombroses queixes, i del suport a les xarxes socials, el Cornellà finalment va deixar entrar a l’equip.