Feliu Tura: «Ens agradaria que la gent de Mollet ens vingui a veure molt més al Germans Gonzalvo»

Feliu TuraEl president del CF Mollet UE, Feliu Tura (Mollet, 1959) afronta la cinquena temporada al capdavant de l’entitat amb una entitat amb més equips que mai, 38 conjunts. A més el repte de l’actual Junta Directiva és millorar els detalls per intentar superar el nivell dels actuals equips, tot i que ja és prou alt amb conjunts al màxim nivell català. Tot i això la prioritat és la formació en el futbol base i per això el club treballa per garantir la millor qualitat en els entrenaments dels més de 500 joves que practiquen futbol al camp del Germans Gonzalvo de Mollet.
– Són cinc temporades com a president, quina evolució has vist en el club?
– Cada temporada costa més millorar la qualitat del club, ja que en aquestes cinc campanyes hem assolit categories referents a nivell català. I cada any per tant és més difícil superar-se. Els objectius del club s’han anat complint i estic molt content de l’estructura actual de l’entitat.
– Què creus que s’hauria de millorar en el club?
– M’agradaria molt que el ciutadà de Mollet col·labori molt més amb el seu equip, el CF Mollet UE. Ens agradaria que molta més gent del municipi ens vingu a veure al camp i que vegin quina és la feina que fem de formació. Però sé que és difícil, però treballem per intentar aconseguir-ho. I això que no s’entengui malament pels nostres socis, que són molt fidels i sempre ens donen suport. La directiva i tota l’estructura esportiva agraeix l’esforç i suport de tots els nostres socis.
– En aquesta tasca el primer equip està ajudant intentant l’ascens a Tercera Divisió…
– És cert. Tot i que amb la plantilla que tenim la primera part de la temporada ha estat fluixa. Estem a 9 punts de l’ascens però no és una distància impossible. La realitat però és que hem de fer una segona volta impressionant. Confiem que arribin els bons resultats.
– Acabat l’any 2012, quin balanç fas?
– Del 2012 em quedo que hem arribat als 38 equips de club i la principal voluntat és que els joves s’ho passin d’alló més bé fent futbol. La nostra prioritat és la formació i treballem en això.
– Un desig pel 2013?
– El meu desig és que la gent superi aquests moments de crisi. I en l’aspecte esportiu és poder veure força possible l’ascens del Cadet A i Infantil A. I m’agradaria que encara estiguessin més amunt el Juvenil A i el primer equip. A tot això, espero que tothom hagi passat un Bon Nadal i que tinguin un feliç 2013.