Feliu Tura: “Tenim una plantilla que podria fer un bon paper a la Tercera Divisió”

feliu_tura_fotografia-1Feliu Tura Camafreita (Mollet del Vallès, 1959) periodista de professió, és el president del nostre club des de febrer de 2008. O sigui, aquesta temporada complirà el sisè any al capdavant de l’entitat del CF Mollet UE. Com ell mateix diu i valora, ‘vaig agafar el club amb l’inici de la crisi econòmica i m’agradaria deixar-lo amb una situació socio-econòmica general molt millor».
– Com veus aquesta nova temporada en el f-11?
– Cada any que passa és més difícil mantenir les excel.lents categories que hem anat assolint durant el mandat de l’actual Junta Directiva. Estaria content amb mantenir la gran majoria de categories i intentar donar el salt amb el 1r equip i juvenil A, la qual cosa, a hores d’ara, ja s’ha complicat més del previst. Cadet A i Infantil A també m’agradaria veure’ls a dalt, però no hi ha cap urgència històrica per a pujar, estan a molt bones categories!
– La situació al f-7 és millor ?
El moment que travessa el f-7 és espectacular. Tenim 26 equips i en tenim a totes les categories. Això vol dir que hem assolit en alevins i benjamins estar amb els millors de Catalunya i que els jugadors que venen pel darrerra també apreten i molt !
– I com creus que està el primer equip. Aquesta és la tercera temporada a la Primera Catalana i cada any s’ha arribat a parlar d’ascens i després arriben les decepcions. Com es preveu aquesta nova temporada?
– Aquesta temporada tenim una plantilla que podria fer un bon paper a la Tercera Divisió per noms i qualitat. El club poc pot fer més després d’haver aconseguit aquesta plantilla. Ara és el moment que el quadre tècnic i els jugadors facin evolucionar aquest equip perquè al final estigui a dalt. Qualitat, reitero, n’hi ha!
– Com es viu el tema de la possibilitat que els clubs hagin de sufragar la Seguretat Social de les persones que col.laboren amb alguna remuneració en el club ?
– Amb expectació. És una decissió política. Hi ha d’haver una legislació que no existeix ara. Si se’ns dóna un règim especial reduït encara es podria sobreviure, si ens apliquen el règim general la majoria de clubs no podrem aguantar-ho.