Fer bo el punt de diumenge passat

Imatge del partit d'anada al Germans Gonzalvo - CF Mollet UE

Diumenge a les 12h del matí, el primer equip visitarà el Municipal del Guinardó per enfrontar-se al FC Martinenc. L’equip de David Ortiz voldrà fer bo el punt sumat la setmana passada a casa amb el Tona i aconseguir la novena victòria fora del Germans Gonzalvo.

El gol de Guty al 93′ va fer justicia a un duel equilibrat i sumar un punt «in-extremis», que va permetre col·locar-se amb 43 punts a la taula classificatòria. Una victòria diumenge a Barcelona permetria segellar ja la permanència a la categoria, i no allargar una setmana més l’objectiu inicial. Els tres punts també son necessaris per no desenganxar-se del grup capdavanter.

El rival, dirigit pel tècnic Agustín Vacas, està situat a la novena posició, un punt per sota de l’equip molletà. Els barcelonins s’han mostrat força irregulars al llarg del campionat, situació que no els li ha permès acabar-se de situar entre els líders del grup. L’home perill de l’equip local és Sergi Arranz, màxim golejador de la categoria amb 17 gols, tot i que no està assegurada la seva presència al matx per lesió, ja que ja es va perdre el partit del seu equip a Vic el passat cap de setmana.

A l’anada, victòria barcelonina al Germans Gonzalvo amb un gol polèmic de penal d’Aleix Vall a l’inici de la segona meitat (0-1). Totalment necessari sumar els tres punts de nou fora de casa i donar un altre pas endavant!

Per al partit, David Ortiz no podrà comptar per lesió amb Mañosa, Gurrea, Vega i Ranchal. Arroyo i Navarro seran dubte, però amb moltes opcions d’entrar finalment a la convocatòria.

El partit es podrà seguir pel twitter del club. #vamosrojos