Fes el logo del centenari i guanya 100 euros

feslogoEl CF Mollet UE convoca el concurs del logo del centenari del CF Mollet UE. Els logotipos es poden enviar a info@cfmolletue.com fins el dimarts 22 d’abril a les 20.00 hores. Hi ha un únic premi de 100 euros en concepte d’adquisició de l’obra i els drets de publicació i explotació. El lliurament del premi es realitzarà dins els actes de commemoració del centenari del CF Mollet UE.

Tot seguit, les bases de la convocatòria del concurs del logo del centenari:

1.- Participants. Convocatòria adreçada a totes les persones que hi desitgin participar.

2.– Requisits. Els logotips han de ser inèdits i originals. Cada participant pot presentar un únic logotip.

3.- Tècnica. La tècnica és lliure.

4.- Tema. El centenari del CF Mollet UE. El blanc-i-vermell són els colors de l’entitat i han de prevaldre sobre qualsevol altre.

5.- Presentació. Els originals s’han de lliurar al correu electrònic del CF Mollet UE info@cfmolletue.com amb còpia apremsa@cfmolletue.com. Els treballs hauran d’anar signats amb el nom i cognoms, l’adreça, el telèfon i el NIF de l’autor. El logotip guanyador serà propietat del CF Mollet UE, així com l’ús que hi pugui fer.

6.- Premi. Hi ha un únic premi de 100€, en concepte de l’adquisició de l’obra premiada i els drets de publicació i explotació.

7.- Lliurament i veredicte. La data límit de presentació és el dimarts 22 d’abril i el veredicte es farà públic el 28 d’abril.

9.- Condicions. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. Els participants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d’imatge. Tot i aixì, es farà un reconeixement públic i històric en el participant del logotip guanyador.

Descarrega’t les bases concurs logotip centenari CFMolletUE.