Goalkeepers col·laborarà per a la formació dels porters del club

El CF Mollet UE i l’escola de porters Goalkeepers han signat un conveni per a la formació dels porters del club durant aquesta temporada. L’empresa de Barcelona s’ha establert al camp municipal del Germans Gonzalvo de Mollet com a seu principal per a desenvolupar la seva activitat a la província de Barcelona. Concretament en aquesta temporada ajudaran a la formació des porters des de l’edat cadet fins al primer equip.
El conveni permetrà un major assessorament pels joves porters del club i per continuar la seva evolució fins el primer equip. «Estems satisfets d’haver arribat aquest acord. Els monitors de Goalkeepers són presents als entrenaments i fan tot tipus d’exercicis», explica el secretari tècnic del club, David Anglada. En aquest sentit el responsable de Goalkeepers, Albert Serra, assegura haver escollit el CF Mollet UE «perque és el club referent del Vallès Oriental i una de les entitats més importants a Barcelona, i considerem que és una ajuda mútua”.
A banda d’aquest conveni amb vigència per aquesta temporada i prorrogable per les següents campanyes, Goalkeepers té la intenció de crear una escola de formació amb seu al camp del Germans Gonzalvo a partir de 2013.