Goalkeepers organitza un campus de porters al Germans Gonzalvo durant la Setmana Santa

escut_CFMolletUEEl camp del Germans Gonzalvo serà l’escenari del Campus de Porters del Vallès durant la Setmana Santa que organitza l’empresa Goalkeepers -amb un conveni amb el CF Mollet UE- que tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de març. Les sessions de tecnificació tenen com objectiu la millora individual dels porters per potenciar les seves aptituds sota els pals.

El grup de treball del Campus serà de 5 a 6 alumnes per monitor, tots ells acreditats. «Sempre ho fem així per poder garantir l’atenció individualitzada dels joves porters o porteres. Tenim una àmplia experiència», explica un dels responsables de Goalkeepers, Albert Serra. L’horari de les sessions seran de 9.00 hores del matí fins les 13.00 hores del migdia amb servei d’acollida gratuïta una hora abans de l’inici.

Els preus pels porters vinculats amb l’escola Goalkeepers és de 90 euros, pels porters vinculats als clubs (com és el cas del CF Mollet UE) de 100 euros i per la resta 110 euros. «Tenim unes molt bones instal·lacions podrem fer molta feina amb els joves», remarca Serra. Per a més informació i inscripcions podeu consultar la web del Goalkeepers.