Gol d’or i victòria al Guíxols

El primer equip va encadenar per primer cop del que va de temporada la segona victòria consecutiva. Al camp del Guíxols el conjunt de Jordi Muñoz va guanyar per la mínima (0-1) amb gol d’or de Rubén Sánchez al minut 65. Tres punts que situen al primer equip cinquè classificat del grup 1 de la Primera Catalana a tres punts de l’equip líder, La Jonquera.

El Mollet de Muñoz guanya mica en mica en confiança i, sobretot, en un joc molt més efectiu. Sòlids en defensa, assolint no encaixar cap gol per segon partit en tota la temporada, i dinàmics en atac. A la primera part el Guíxols va intentar portar la iniciativa però els molletans van poder neutralitzar el joc local. Bona estratègia defensiva que va impedir als del Guíxols treure profit de l’empenta inicial. Els molletans van treure pit d’una bona defensa i van intentar mica en mica guanyar terreny en el joc de combinació. I això que Muñoz no va poder comptar amb dos dels jugadors fins ara titulars com Àlex Gil i Riki, tots dos lesionats.

Les ocasions del primer euqip no van arribar, les més clares, fins la represa. El Guíxols va baixar el ritme cinseqüència del joc molletà. I en una bona jugada trenada amb xut de Diego Novo, acaba en un refús que Rubén Sánchez converteix en el gol de la victòria al minut 65. A partir d’aquí el Guíxols va començar a tenir pressa per empatar i va obrir esquerdes a la seva defensa. El Mollet, sobertot amb Novo molt actiu, va intentar marcar el segon gol sense èxit. Tot i això en un tret de falta espectacular de Novo la mala sort va fer que al pilota piquès al travesser. L’afició molletana present ja veiea el 0 a 2.

Però del possible segon gol molletà, va haver gairebé l’empat local. Una mà providencial de Tomàs Egea va fer que un xut creuat marxès fora i així per segon partit la porteria molletana no VA REBRE cap gol del que va de temporada. Victòria de mèrit pel primer equip.

A la propera jornada el Mollet rep al farners al Germans Gonzalvo diumenge a les 12.00 hores. Us hi esperem afició!