Gràcies a tots i totes!

S’ha acabat la competició de la temporada 2015/16 i, com cada any, volem agrair a la gran família molletana: coordinadors, entrenadors, jugadors, famílies senceres, aficionats, col·laboradors…l’esforç que heu fet perquè un any més el CF Mollet UE hagi competit a un excel·lent nivell i segueixi essent l’equip de referència del Vallès.

Sense valorar classificacions, els integrants de cadascun dels 35 equips que han integrat el CF Mollet UE han fet el màxim possible (n’estem convençuts) per assolir els millors resultats. Ens agradaria que la temporada hagi comportat que els nens/nenes del club també hagin pogut millorar en l’àmbit humà i personal. No oblidem que el futbol només és un joc. L’esport, en aquest cas el futbol, ha de servir per a desconnectar de l’activitat diària bàsica i prioritària: els estudis.

Una altra cosa és que necessàriament s’hagin de marcar uns reptes esportius. Uns reptes que, a mida que els nens o nenes van creixent, serveixen per a assumir més responsabilitat competitiva. Perquè a la vida, en el seu futur estudiantil o professional també s’ho trobaran. En aquesta vida, ningú -ho sabeu- regala res. Cadascú ha de donar el màxim i tenir l’ambició necessària per a guanyar-se allò que més desitja.

Amb aquesta filosofia, el club seguirà endavant: ensenyant valors positius, però també dificultats que es trobaran a la seva llarga vida social i professional. En el CF Mollet UE no defallim, perquè defallir és perdre en tots els àmbits de la vida.

Reiterem el nostre agraïment a tota la gran família blanc-i-vermella. Sou cullonuts!

Fins a la temporada 16/17!