Guillermo Ramos reforça la banda esquerra del primer equip

Guillermo Ramos, nou jugador del primer equip
Guillermo Ramos, nou jugador del primer equip

Guillermo Ramos és la darrera incorporació del primer equip. El jugador es va incorporar la setmana passada a la dinàmica dels entrenaments de Claudio Festa, provinent del Juvenil A del Cornellà de Divisió d’Honor, i va fitxar divendres passat. Ramos, de 18 anys i de Barcelona, ja va debutar diumenge contra el San Cristóbal, sent titular a l’interior esquerra tot i que també pot jugar de lateral.

La nova incorporació reforça la banda esquerra amb l’objectiu d’ajudar a l’equip en el tram final a salvar la categoria del grup 1 de la Primera Catalana. «Tinc molta confiança en aquest equip. El debut amb victòria ha estat molt positiu i ara tenim a tocar la salvació però encara no està fet», va destacar minuts després del seu debut al primer equip. Ramos que va acabar la temporada amb el Cornellà a la vuitena posició de Divisió d’Honor juvenil arriba al CF Mollet UE «amb moltes ganes» i confia ajudar «ja sigui de lateral o en qualsevol posició que digui l’entrenador». A banda del Cornellà, Guillermo Ramos també s’ha format a les categories inferiors de la Gramanet Milán i del Mataró.

Ramos, que va debutar amb victòria, confia seguir amb bon peu al primer equip que en el proper partit de lliga anirà al camp del Granollers en el derbi vallesà.