«Hem d’aconseguir que tots els equips tinguin una mateixa metodologia d’entrenament»

marc_gimenezMarc Giménez (Barcelona, 1985) és el nou coordinador del futbol 11 del CF Mollet UE. Aquesta ha estat la seva primera temporada a l’entitat com a entrenador i ha estat tot un èxit amb l’ascens de l’Infantil B a Preferent. Giménez estudia CAFE a la Universitat de Vic, té el títol de Grau Superior d’Esports i ja té experiència com a coordinador després d’haver passat pel CF Caldes i CF Lliçà d’Amunt. Ara afronta el repte molletà amb l’experiència i la il·lusió d’agafar part de les regnes del club de referència al Vallès Oriental.
– Com afrontes el nou càrrec de coordinador de futbol 11?
– Amb molta  il·lusió.  Estic molt  satisfet  al  club  i  va  ser molt  gratificant  per  a mi  poder  fer  de coordinador del futbol 11. Abans havia passat pel CF Caldes i el Lliçà d”Amunt, i això m’ha donat més experiència. Ara crec que podré millorar en allò que vaig poder fallar anteriorment i sobretot ara conec molt més totes les categories i funcionament del futbol 11.
– Com serà la metodologia de treball?
– Crec que la tasca fins ara feta ha estat prou bona. Soc un coordinador que intentarà continuar la bona tasca que ha fet fins ara Mario Garcia. Crec que s’han assolit èxits i millores educatives en el futbol base, juntament amb la feina d’Otger Canals al futbol 7. Per això considero que la feina feta ha estat bona però sempre es poden millorar aspectes.
– Per exemple, què creus que s’hauria de millorar?
– Hem d’aconseguir que tots els nostres conjunts tinguin una mateixa metodologia de treball en els entrenaments. Si aconseguim això serà tot un èxit perque així tots els conjunts jugaran de la mateixa forma o d’un estil almenys similar. Jo crec que un juga com entrena, i per això hem de treballar força aquest aspecte d’oferir mètodes d’entrenament similars.
– Quins reptes et poses?
– En l’aspectet esportiu mantenir com a mínim totes les categories assolides. La feina ha estat prou bona i som el club de referència al Vallès Oriental i això els entrenadors ho percebem. Per això hem de continuar treballant per encara si es pot millorar. Tot i que no hem d’oblidar l’aspecte formatiu. A partir de cadets ja s’introdueix la competitivitat i és molt important que els nostres jugadors tinguin uns valors: no volem mals comportaments. Volem que en això siguem encara més referents.