«Hem viscut un 2014 molt problemàtic per entrenar i jugar en unes mínimes condicions»

Departament Comunicació / Arxiu

Feliu Tura Camafreita (Mollet del Vallès, 1959) és periodista de professió i des del febrer de 2008 el president del nostre club. Enguany suma la setena temporada al capdavant de l’entitat, sent aquesta la del Centenari.

– Quina valoració fas del Centenari del CF Mollet UE fins ara?
– La veritat és que te n’adones de la grandesa de la nostra entitat i de la gran quantitat de gent que, d’una manera o altre, hi ha estat vinculada. Cal que el Centenari ens serveixi de record de moltes persones que han servit al CF Mollet i que , dissortadament, ja no estan entre nosaltres.
– El Centenari s’està celebrant quan encara s’està superant la crisis del gas metà. D’axò fa just aquest dimecres 17 de desembre 1 any del tancament del camp, que de mica en mica, s’ha anat reobrint…
– Doncs s’està superant lentament. Ara fa un any que el dos camps van ser clausurats per la fuita i encara ara tenim una quarta part dels dos terrenys de jocs inutilitzada. Hem viscut un 2014 molt problemàtic per entrenar i jugar en unes mínimes condicions. Els resultats, per sort, no ho han notat i des d’aquí vull reiterar l’agraïment als entrenadors, jugadors i als seus pares/mares o avis/àvies perque han fet un gran esforç logístic i de temps per acabar superant positivament aquest ‘exili’ obligat.

– En futbol, el futbol base viu el seu millor moment. Com has vist l’evolució del futbol 7 i futbol 11 formatiu del club?
– Espectacular. Fa pocs anys era inimaginable pensar que assoliriem les categories que actualment gaudim. Ara tenim el repte de mantenir-les que, a vegades, pot ser més difícil que aconseguir-les. La gent del futbol-base està treballant molt bé, però el més important és que els jugadors gaudeixin vestint la camiseta del CF Mollet UE.

– El projecte del primer equip a Primera Catalana compta amb la plantilla més jove de la categoria. Quin recorregut veus a l’equip?
– Vàrem tenir un inici complicat, però ara amb quatre victòries seguides, de moment, es veu d’una altra manera. Cotitzem a l’alça. Al darrer partit contra La Jonquera vam acabar el partit amb 7 jugadors que han sortit del juvenil o que hi havien estat en alguna etapa anterior. Això és una gran satisfacció!

– Arriba Nadal i final d’any. Un desig pel 2015?
Salut, feina i pau solidària. Això és més important que el futbol que només és un joc.