I Torneig de Nadal

El CF Mollet UE organitza pels dies 23 i 24 de Desembre el I Torneig de Nadal del Club per a les categories Benjamí i Aleví. Donat l’alt nombre d’equips inscrits, s’ha decidit programar el torneig en 4 blocs: Aleví Categoria A (Preferent i 1a Divisió), Aleví Categoria B (2a i 3a Divisió), Benjamí Categoria A (Preferent i 1a Divisió), Benjamí Categoria B (2a i 3a Divisió).

AlevíCATA

A la categoria Aleví de Preferent i 1a Divisió hi participen 6 equips estructurats en 2 grups de 3, jugant cada equip 1 partit de 20 minuts a temps corregut contra cada rival, i, el 1er i 2on de cada grup passaran a les semifinals i posterior final. Les semifinals i la final seran de 15′ + 15′.

AlevíCATB

Pel que fa a la categoria Aleví de 2a i 3a Divisió hi participen 16 conjunts dividits en quatre grups de 4 equips, en format lligueta entre els equips del mateix grup, on el 1er i el 2on de cada grup passen a quarts de final. Un cop finalitzats els partits de quarts es disputarà les semifinals, i, posteriorment, la final. Els partits de la fase de grups seran de 20 minuts a temps corregut, i els quarts de final, les semifinals i la final seran en format 15′ + 15′.

BenjamíCATA

A la categoria Benjamí de Preferent i 1a Divisió hi participen 9 equips dividits en 3 grups de 3, disputant cada equip 1 partit contra cada rival del grup. Els 1ers, els 2ons i els dos millors 3ers clasificats de cada grup passen a quarts de final. Un cop disputada aquesta ronda, es donarà pas a les semifinals i a la final. Els partits de grup seran de 20 minuts a temps corregut, mentre que els quarts, les semifinals i la final seran de 12′ + 12′.

BenjamíCATB

Pel que fa a la categoria Benjamí de 2a i 3a Divisió hi ha inscrits 14 equips, dividits en 1 grup de 6 i 2 grups de 4, on es farà una lligueta entre el equips del mateix grup. Els 1er i 2 ons de cada grup de 4 i els 4 primers del grup de 6 passen als quarts de final. Un cop finalitzats aquests partits tindran lloc les semifinals i la final. Els partits de grups de 4 seran de 20 minuts a temps corregut i els partits del grup de 6 tindran una durada de 12 minuts. Les rondes de quarts, semifinals i la final seran en format 12′ + 12′.
Us hi esperem a les grades per animar a tots els participants!
#vamosrojos