I Torneig d’Escola del CF Mollet UE

El futbol no s’atura al Germans Gonzalvo!

La gespa molletana viurà el dissabte 2 de març el I Torneig d’Escola del club aprofitant l’aturada de competició oficial per la festivitat de Carnestoltes.

I el cartell és de luxe! Ja que els equips participants són el CF Mollet UE, el VDF Roureda, l’Atlètic Polinyà, la AE La Salut Pere Gol, el CF La Torreta, la UCF Santa Perpètua, l’Aqua Hotel FC, el CFU Can Rull Rómulo Tronchoni, el CF Cerdanyola del Vallès i la FE Montgat.

El torneig consta de dues fases, la primera és una fase classificatòria a mode de lligueta, on els equips han estat dividits en 2 grups de 5 integrants cadascú, i els partits tenen una durada d’1 part de 10 minuts. Un cop completada aquesta ronda, es donarà pas a la segona fase, en la qual els 1rs i 2ns de cada grup s’enfronten entre ells en les semifinals, els 3rs i 4ts classificats s’enfronten en els duels del 5è al 8è lloc, i els 5ns classificats disputaran un partit entre ells per dictaminar la 9a i la 10a posició. En funció dels resultats d’aquests duels, es disputarà la final, el partit pel 3r i 4t lloc, el partit pel 5è i 6è lloc i el duel pel 7è i 8è lloc. Aquesta segona fase tindrà una durada de 2 parts de 10 minuts cadascuna, i, un cop acabi la final, tindrà lloc l’entrega de premis.

Us hi esperem a tots i totes a les grades per animar a tots els jugadors!

#vamosrojos