II Torneig de Setmana Santa

El CF Mollet UE organitza pels dies 30 i 31 de Març el II Torneig de Setmana Santa del club a les instal·lacions del Germans Gonzalvo per a les categories Prebenjamí, Benjamí i Aleví. El primer dia de competició es disputarà el torneig de Prebenjamí i Benjamí, i el segon dia seran els integrants de la categoria Aleví els que entrin en competició. El torneig d’enguany acollirà un total de 220 nens i nenes i 30 tècnics.

prebenjami

A la categoria Prebenjamí hi participen el Mollet, el Sabadell i La Llagosta, on els tres conjunts s’enfrontaran entre ells 1 cop en partits d’una durada de 30 minuts. Un cop disputats els 3 partits, el conjunt classificat en 1r lloc accedirà a la final, mentre que els altres dos equips jugaran una semifinal per dictaminar el 2n finalista. La semifinal i la final també tindran una durada de 30 minuts.

benjami

A la categoria Benjamí hi participen 8 equips dividits en 2 grups de 4 equips cadascú, on cada equip disputarà 1 partit contra cada rival de grup per a dictaminar la posició final. Un cop finalitzada la fase de grups, es procedirà a la ronda de quarts respectant la classificació dins el grup (1r classificat – 4t classificat i 2n classificat – 3r classificat), i a continuació es jugarà les semifinals i els partits per dictaminar els classificats entre la 5a i la 8a plaça. Per finalitzar, es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc i la final. Tots els partits comptaran amb una durada de 30 minuts.

levi

A la categoria Aleví hi participaran 9 equips dividits en 2 grups, on cada equip jugarà un partit contra cada rival de grup per establir la classificació final. Un cop establerta la classificació, el 4t i 5è classificat del Grup A (que compta amb 5 equips) i el 4t classificat del Grup B faran 1 partit entre ells com a ronda prèvia als Quarts de final, els quals s’establiran en relació a la classificació dins el grup. A continuació, es disputarà les semifinals i els partits per dictaminar els classificats entre la 5a i la 8a plaça. Per finalitzar, es jugarà el partit pel 3r i 4t lloc i la final. Tots els partits comptaran amb una durada de 30 minuts.
Us hi esperem a les grades per animar a tots els participants!
#vamosrojos