Infantil A. Any de creixement

L’Infantil A competeix aquesta temporada en el Grup 2 de Preferent Infantil, mostrant-se com un dels equips més complets i regulars de la lliga, fet que el permet ocupar la 5a posició amb 26 punts al final de la primera volta. Tot i la bona posició a la taula classificatòria, l’entrenador de l’equip, Marc Trasobares, prefereix no marcar-se un objectiu pel que fa a la classificació, sinó seguir el full de ruta marcat a principi de temporada, «abans d’iniciar l’any ens vam marcar l’objectiu d’ajudar als nois a aprendre el màxim possible, ja que així la seva formació serà millor. Pel que fa la classificació, a tots ens agrada guanyar i estar el més a dalt possible, i el que jo demano és que competeixin sempre i no deixin de creure en els seus companys».

Després de 15 jornades de competició, el Grup 2 de Preferent Infantil s’està mostrant com una lliga igualada, i per aquest motiu cal destacar el bon paper d’un Infantil A que es troba en 5a posició amb 26 punts, i mostrant un bon nivell tant en l’aspecte ofensiu (30 gols a favor) com en el defensiu (28 dianes concedides). Pel que fa a aquest grup, el preparador tècnic molletà declara que «és una lliga molt competitiva i física, on els partits es decideixen per detalls i cal estar concentrat des del minut 0».

Pel que fa a la metodologia, Trasobares destaca que «nosaltres treballem setmanalment en relació al que busquem fer durant el cap de setmana. Cal recordar que és una edat en la qual es treballa molt els aspectes tàctics, així que el que intentem als entrenaments és practicar el que volem fer al cap de setmana, sigui jugar en curt o en llarg, i, buscar les fortaleses i debilitats del rival per aprofitar-les al nostre favor».

Per al responsable tècnic del conjunt molletà hi ha dos aspectes fonamentals que els seus jugadors han de complir, «sempre demano dues coses fonamentals als nois, que estiguin preparats per competir al límit, i que aprofitin els entrenaments, és a dir, que vinguin a aprendre i millorar, ja que si venen amb la predisposició d’aprendre aconseguiran créixer com a jugadors».

Aquest diumenge a les 16.00h. el Germans Gonzalvo viurà el primer partit de la segona volta del Grup 2 de Preferent Infantil, on el Mollet rep un Mercantil que ocupa la 3a plaça amb 34 punts en un duel entre dos conjunts de la part alta de la lliga. Trasobares destaca del rival que «són un equip molt competitiu que destaca per tenir jugadors molt forts i de molt talent. Tot i això, no crec que siguin millors que nosaltres, i estic segur que podem competir-los amb igualtat de condicions».