Infantil E. Competir i aprendre

L’Infantil E competeix aquesta temporada al Grup 52 de Segona Divisió Infantil, categoria a la qual els nois d’Enric Medina s’han aclimatat ràpidament i els permet situar-se a la zona alta de la lliga i lluitar pels objectius proposats per l’entrenador molletà a principi d’any, «la idea de cara a aquesta temporada era que els nens milloressin, i pel que fa a la competició, estar a la part alta i lluitar per poder ascendir. De moment ho estem aconseguint, ja que estem evolucionant molt bé, tant individualment com en equip, i ens trobem en 4a posició, per tant estem on volíem estar».

Disputades ja 16 jornades, l’Infantil E s’està mostrant com un dels conjunts més sòlids del seu grup, fet que li permet ocupar la 4a plaça de la taula classificatòria amb 37 punts, a només 8 del líder. Una de les claus de la bona temporada del conjunt molletà és el seu equilibri, tant en l’aspecte ofensiu, on mostra el 4t millor registre amb 78 dianes a favor, com en l’aspecte defensiu, on és el 5è millor equip del Grup 52 de Segona Divisió Infantil, encaixant 35 gols. Medina destaca la igualtat que regeix la lliga on competeix el seu equip, «és una lliga molt competida i emocionant, sobretot entre els equips que estem a dalt. Sí que hi ha 1 equip que destaca sobre els altres, que és el Sant Celoni, que només ha perdut 1 partit, però la resta d’equips som bastant similars, els partits estan igualats i s’han de competir perquè si no es dóna el màxim, és molt difícil guanyar i molt fàcil perdre».

Pel que fa a la metodologia de joc, el responsable tècnic de l’Infantil E destaca que, «intentem sempre tenir la pilota però sense oblidar l’aspecte físic, ja que a mi m’agrada que el meu equip estigui treballat físicament. Així doncs, els entrenaments depenen de la setmana, i plantejo 1 dia més físic i l’altre de més lúdic, on fem menys exercicis de càrrega física i aprofitem per practicar joc amb pilota, de possessió, finalitzacions, etc.».

Per a Medina és indispensable que els seus jugadors vagin als entrenaments amb l’actitud necessària, «els exigeixo que s’esforcin i que vinguin amb ganes d’entrenar i no venir a passar l’estona i fer perdre el temps als companys i entrenadors». Respecte al joc, el tècnic molletà declara que «intento potenciar tots els aspectes del joc, però sí que és veritat que a mi m’agrada que els meus equips no encaixin gols, ja que és un aspecte que entenc que és més difícil per als nens, així que hem centro bastant en la parcel·la defensiva».

Aquest dissabte a les 12.00h. l’Infantil E rep al Germans Gonzalvo al cuer, un Llerona que suma 3 punts. Tot i la posició del rival, l’entrenador molletà espera que el seu equip salti a la gespa amb la intenció de competir i aprofitar el partit per practicar el que es fa en els entrenaments, «potser sí que els nens afronten el duel amb menys il·lusió, ja que ens enfrontem al cuer però els entrenadors sempre intentem que afrontin cada partit amb el màxim de ganes possible, ja que un mal dia et pot portar sorpreses, i han d’aprofitar cada duel per aprendre coses noves, ja que cada equip contra qui ens enfrontem ens juga d’una manera particular».

Medina espera que la progressió que està mostrant el seu conjunt continuï creixent d’aquí a final de temporada, «pel que fa a la lliga, intentarem continuar a la part alta de la taula i tindre opcions de guanyar fins a l’última jornada, i pel que fa a la formació, que els nois segueixin creixent i que no quedin estancats, que no es relaxin i continuïn el camí que porten perquè és el correcte».