Inscripcions encara disponibles pel Campus TEC Setmana Santa

cartell campus TECL’activitat al camp municipal del Germans Gonzalvo no s’aturarà durant la Setmana Santa. Dos campus centraran l’atenció en el futbol base. El Campus TEC del CF Mollet UE -dirigit pel coordinador Otger Canals- i el Campus Goalkeepers per a porters són les dues sessions de millora individual dels jugadors que tindran lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de març als dos camps del Germans Gonzalvo.

El Campus TEC està adreçat a nens i nenes d”entre 5 i 13 anys que comptaran amb entrenadors qualificats amb certificats de primer i segon nivell. Les quatre sessions d’aprenentatge tenen previst comptar amb un monitor per cada 8 o 10 jugadors. “Farem sessions específiques per millorar les situacions de joc individuals amb jocs i exercicis, però també seran moments lúdics”, valora el director del Campus TEC, Otger Canals. La segona edició del TEC del CF Mollet UE tindrà lloc en horari de 09.00 h. a 13.00 h. Haurà possibilitat de servei d’acollida de 8.00 a 9.00 hores. Per inscriure’s al Campus TEC cal omplir les dades en aquest full d’inscripció i presentar-ho a les oficines del camp municipal del Germans Gonzalvo a la secretària del club, Sandra Libori, o enviar-ho al director Otger Canals per coreu electrònic a otgercanals@hotmail.com.

Campus Goalkeepers

Pel que fa al Campus que organitza l’empresa Goalkeepers -amb un conveni amb el CF Mollet UE- tenen com objectiu la millora individual dels porters per potenciar les seves aptituds sota els pals. El grup de treball serà de 5 a 6 alumnes per monitor, tots ells acreditats. el responsable de Goalkeepers, Albert Serra, considera “molt important oferir un campus específic per a porters”. Per a més informació i inscripcions podeu consultar la web del Goalkeepers.