Ja pots inscriure’t al Campus TEC Setmana Santa CF Mollet UE

cartell campus TECVols millorar tècnicament durant la Setmana Santa? Doncs al camp del Germans Gonzalvo tens l’oportunitat amb la segona edició del Campus TEC que organitza el CF Mollet UE amb la direcció del coordinador de futbol-7, Otger Canals. El campus esportiu està adreçat a nens i nenes d”entre 5 i 13 anys que comptaran amb entrenadors qualificats amb certificats de primer i segon nivell. La segona edició del TEC del CF Mollet UE tindrà lloc entre els dies 25 i 28 de març en horari de 09.00 h. a 13.00 h. Haurà possibilitat de servei d’acollida de 8.00 a 9.00 hores.

El Campus TEC té com objectiu «treballar els aspectes individuals del jugador. Durant la temporada els entrenadors han de compaginar les nocions del grup amb els individuals. En aquest campus treballarem per potenciar el que sap cada jugadora», remarcar Otger Canals. Les quatre sessions d’aprenentatge tenen previst comptar amb un monitor per cada 8 o 10 jugadors «per tal de treballar molt millor l”aspecte individual amb cada participant al Campus», explica Canals.

Per inscriure’s a la segona edició del Campus TEC cal omplir les dades en aquest full d’inscripció abans del 20 de març i presentar-ho a les oficines del camp municipal del Germans Gonzalvo a la secretària del club, Sandra Libori, o enviar-ho al director Otger Canals per coreu electrònic a otgercanals@hotmail.com A més si feu la inscripció abans de l’1 de març hi ha un descompte de 10 euros. També hi han ofertes per germans. Per qualsevol dubte podeu consultar amb el director del Campus TEC Setmana Santa del CF Mollet UE, Otger Canals, totes les tardes al camp municipal del Germans Gonzalvo en horari d’entre les 17.00 hores a les 20.30 hores.