Ja és el dia de la presentació del CF Mollet UE!!!

Ja ha arribat el gran dia de la presentació oficial dels 38 equips que formen el CF Mollet UE. Tota l’afició està convidada a participar aquest vespre a les 20.00 hores al Germans Gonzalvo per animar i celebrar la gran festa de presentació del CF Mollet UE amb més de 500 jugadors.

L’acte començarà amb el passadís i presentació de cadascún dels 38 equips: 4 d’escola, 6 prebenjamins, 8 benjamins, 8 alevins, 5 infantils, 3 cadets, 2 juvenils, el primer equip i veterans. «Estem il·lusionats amb aquest dia tota la junta directiva, coordinadors, entrenadors i jugadors. És la gran festa del CF Mollet UE i estem molt satisfets de poder fer un acte com aquest de presentació on hauran sorpreses i molt bon ambient», remarca el president del CF Mollet UE, Feliu Tura. “Som 38 conjunts que portem el nom de Mollet per tota Catalunya amb orgull, i estem molt contents de que els més de 500 jugadors ho gaudeixin”, valora Tura.

Durant l’acte hauran parlaments del president del club, Feliu Tura, dels coordinadors -Mario Garcia i Otger Canals-, de dos joves futbolistes i de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs. Tots els equips seran presentats i la gran festa s’acabarà amb els ja tradicionals focs d’artifici. Us hi esperem afició! Avui a les 20.00 hores al Germans Gonzalvo!