Javier Ausín i Hassen Nbili s’incorporen al primer equip

Javier Ausín
Javier Ausín

El primer equip d’Albert Cámara s’ha reforçat amb el defensa Javier Ausín i el davanter Hassen Nbili, tots dos procedents de diferents conjunts de la Tercera Divisió espanyola.  El club així reforça pel que resta de temporada la plantilla molletana de la Primera Catalana.

El reforç a la defensa, Javier Ausín, de Santader i de 23 anys, també pot jugar de pivot defensiu. El nou jugador portava des de finals de 2013 entrenant amb el primer equip i aquest dimecres finalment s’ha vinculat amb el CF Mollet UE. Anteriorment havia jugat al CD Bezana de la Tercera Divisió de Cantàbria.«Conec als companys i crec que tenim equip suficient per no patir pel que resta de temporada. Entre tots aixecarem aquesta situació. Tenim jugadors amb una qualitat excel·lent», valora Ausín.

Pel que fa a Hassen Nbili, de Tunísia i amb 31 anys, arriba per reforçar la davantera molletana. Nbili ha estat aquesta temporada jugant amb el Cerdanyola a la Tercera Divisió on ha marcat 3 gols, i l’any anterior a Primera Catalana -també amb el Cerdanyola- va marcar 13 gols. El davanter, de fet, es va comprometre divendres passat i ja va poder jugar diumenge en el partit contra el Farners. «Tenim une quip jove però crce que podem estar més amunt. Tenim tots moltes ganes de jugar i demostrar que ho podem fer. Estem tots molt motivats», explica Nbili. Anteriorment al Cerdanyola, Hassen Nbili havia jugat a equips com l’Olesa de Montserrat i el Vista Alegre a la Primera Catalana.