Jordi Candela: «Mai abans havíem gaudit d’un futbol base tan bó, som la referència al Vallès»

candelaJordi Candela (Mollet del Vallès, 1955) porta més de 30 anys vinculat al CF Mollet UE. Ha passat per diferents etapes dins del club sent entrenador del futbol base, delegat i directiu. Actualment, compagina dues d´aquestes facetes amb el càrrec de vicepresident l´actual directiva de Feliu Tura i com a delegat del Juvenil A de Lliga Nacional. A tot això, Candela considera està vivint la millor etapa en la història del CF Mollet UE.
– La temporada anterior el club va tancar el curs amb 11 ascensos i 7 campionats de Lliga, recordes alguna temporada així abans?
– Mai abans havíem fet una temporada tan bona. Jo vaig començar al CF Mollet UE fa uns 30 anys i sempre he estat vinculat amb el futbol base. Aleshores es va començar a fer equips més enllà del primer equip amb els infantils, alevins,… i en 30 anys la projecció ha estat excel·lent. Sobretot en els darrers anys on s´han aconseguit categories de les més bones de Catalunya i ara tenim més equips que mai. Mai abans hem gaudit  d´un futbol base tan bó, som la referència al Vallès.
– Quin treball s´ha fet per arribar en aquest punt en el futbol base?
– Hem cuidat i molt la formació en els nostres entrenadors, és molt important. Aquesta setmana hi han hagut dos dies de formació amb la Jornada sobre la motivació i un altre assessorats per l´Ajuntament de Mollet. És molt important tenir a entrenadors bons com els que tenim i sobretot que es vulguin formar. A tot això, també és molt important les instal·lacions que tenim. No crec que hagin molts equips al Vallès que puguin gaudir de dos camps de gespa artificial.
– En el futbol base, el Juvenil A és la màxima expressió…
– I tant. Són la referència perquè juguen a una categoria com Lliga Nacional on disputem partits contra Barça, Espanyol, Damm, Cornellà… I això és molt important perquè els més petits del club veuen que ells un dia també poden arribar al Juvenil A i disputar patits com el que vam veure dimecres contra l´Espanyol.
– I el primer equip, quin és el repte?
– Tenim una plantilla que dóna goig amb jugadors de molt bon nivell. Tenim un equip molt competitiu. Estem molt satisfets i creiem en el projecte que tenim.