Jordi Gallardo, l’encarregat d’intentar tornar el Mollet a Primera

El CF Mollet UE ha decidit nomenar Jordi Gallardo com a màxim responsable del Primer Equip de cara a la temporada vinent amb la intenció de tornar a competir a Primera Catalana l’abans possible. Gallardo compta amb experiència prèvia com a entrenador principal tant a 1a Catalana com a 2a Catalana, i ha entrenat diversos equips com el Barceloneta, el Masnou, l’EE Guineueta, el Sant Cugat i el Sant Joan Atlètic de Montcada, equip amb el qual ha competit al mateix grup que el Mollet aquesta temporada.

El nou tècnic molletà es marca un objectiu clar des de l’inici, «és un orgull que el Mollet hagi confiat en mi i el propòsit que ens marquem és clar, pujar de categoria i retornar el club a la categoria que li pertoca». Gallardo, que reconeix tenir ganes de començar ja, afronta aquest repte «amb moltes ganes, amb molta il·lusió, i el que sí que prometo és fer molta feina, molt de treball i molt de sacrifici». Respecte a les seves característiques com a entrenador, Gallardo destaca la versatilitat que els seus equips mostren quant a l’estil de joc, «no som un cos tècnic que ens basem en un sol sistema de joc, solem variar en funció del rival, del partit i dels jugadors que tenim, ens adaptem al que creiem que és millor pel nostre equip».

Pel que fa a la plantilla que es veurà l’any que ve, Gallardo declara tenir plena confiança en el futbol base de l’entitat, «volem un equip d’entre 18 i 20 jugadors del 1r Equip perquè tenim un Juvenil a Nacional que ens pot reforçar bastant si els necessitem, és absurd anar a buscar jugadors de fora quan podem reforçar l’equip amb nois de la casa, a més, la idea és que s’incorporin ja entre 4 i 5 juvenils del Nacional que han acabat l’etapa formativa, volem treballar juntament amb el Juvenil perquè crec que és la base del futur del club».

Benvingut i èxits, Jordi!

#vamosrojos