Jordi López dirigirà el Primer Equip en el retorn molletà a Primera Catalana

El responsable de comandar des de les banquetes el retorn rojo a Primera Catalana serà Jordi López. L’encarregat de dirigir el nou projecte del Primer Equip prové de l’AEC Manlleu, on va assolir el repte de la salvació a Primera Catalana la temporada passada, i compta amb una dilatada experiència com a entrenador, ja que ha entrenat entre d’altres el Juvenil A del FC Cardedeu, el CF Vilamajor, el Sènior Femení del CE Llerona i al 1r Equip del FC Cardedeu on va assolir el primer ascens a Primera Catalana de la història del club vallesà. Jordi López estarà acompanyat a la banda per Marc Fortuny, amb passat a les files del CF Mollet UE.

El nou entrenador molletà es marca com a objectiu prioritari «construir un equip amb una idea de joc identificable, atractiva, competitiva i eficaç. No ens posem límits a l’hora de treballar ni de competir i arribarem tant a munt com el nostre treball, talent i actitud ens porti, vull un CF Mollet UE guanyador, exemplar i identificable». El nou cos tècnic declara afrontar el repte amb agraïment per l’oportunitat donada,  «tenim molta il·lusió, ambició, entusiasme i convicció en el projecte esportiu del club, que té molt a veure amb la confiança que el club ens facilita».

Pel que fa a l’estil de joc que es veurà la temporada vinent al Germans Gonzalvo, López destaca que, «la idea de joc serà prioritàriament associativa, sense renunciar a recursos que ajudin a minimitzar riscos innecessaris en determinades situacions de joc». Alhora, el nou entrenador molletà declara que, «construirem entre tots una idea de joc amb la qual jugadors i tècnics ens identifiquem i sentim còmodes amb l’objectiu de fer disfrutar a la nostra gent amb un futbol atractiu i eficaç que ens faci gaudir del futbol i ens apropi a la possibilitat de guanyar molts i molts partits».

Benvingut i èxits, Jordi!

#vamosrojos