José Manuel Aguilera, nou coordinador del futbol femení

José Manuel Aguilera és el nou coordinador del futbol femení del club. Aguilera es va comprometre fa uns dies per assolir la coordinació de l’estructura femenina que veurà la llum la propera temporada, 2016-2017.

El nou coordinador agafa el relleu d’Albert Medall, que va deixar el club com a entrenador i tècnic fa uns dies. Així, Aguilera té l’objectiu d’encetar el projecte femení del club amb l’objectiu de comptar amb un equip per cada categoria: en futbol 7 amb prebenjamí-benjamí-aleví; aleví-infantil; i infantil-cadet; i en futbol-11 amb cadet-juvenil i sénior. «Tenim marge per poder crear una sòlida estructura de base femenina. Volem ser un club referent en el futbol formatiu femení a Mollet i la zona del Vallès», assenyala el nou coordinador femení.

D’entre les activitats que promourà la coordinació femenina, hi ha unes jornades de portes obertes al maig, que properament ampliarem amb més informació. D’altra banda, les inscripcions ja estan obertes de cara a la propera temporada en totes les categories del futbol femení.

José Manuel Aguilera, de 46 anys, coneix el CF Mollet UE , ja que en una primera etapa va encadenar cinc temporades amb la dirección d’equips juvenils i cadets. Posteriorment va ser coordinador general del CF Sant Fost UE i de futbol 7 del Caldes. «Conec la casa i estic molt content de tornar. Ara ens hem de posar el més aviat posible a fer feina per aconseguir una estructura femenina», diu.

Benvingut coordinador! #vamosrojos