Juanjo Carricondo, disponible per Albert Cámara

escut_CFMolletUEJuanjo Carricondo ja pot anar convocat aquest diumenge amb el primer equip. El jugador molletà, que la temporada anterior va patir una lesió en el derbi contra el Granollers, ja està del tot recuperat dels problemes del tendó d’aquiles, i està disponible per l’entrenador Albert Cámara per jugar al camp del Girona B.

Carricondo ha entrenat sense problemes i confia ajudar en tot el que pugui a l’equip. «Estic dle tot recuperat i les sensacions són bones. J aisgui amb la meva experiència o amb el meu joc vull ajudar en el que calgui al CF Mollet UE», explica Juanjo Carricondo. De fet, recorda la mala fortuna de la lesió la temporada anterior en el partit que era el seu debut. «Vaig tenir mala sort, però ara tornem amb moltes ganes», indica el molletà.

Juanjo Carricondo, que pot jugar al migcamp o ala mitja punta, va passar pel CF Mollet UE quan l’equip jugava a Preferent i ha estat un dels esportistes vallesans més reconeguts per la seva trajectòria jugant al Barça -on va debutar amb el primer equip- per depsrés marxar a Escòcia i Anglaterra.