Juvenil A – Barça, dissabte a les 12 h

El peix petit es pot menjar el peix gran? Doncs això és el que intentarà el Juvenil A contra el totpoderós FC Barcelona B en la cinquena jornada de la Lliga Nacional Juvenil, segona máxima competició estatal.  El camp Municipal del Germans Gonzalvo es tornarà a vestir de curt el dissabte per veure un bon partit de futbol a les 12 h.

Tot i no passar pel seu millor moment, el Juvenil A ja ha demostrat altres temporades que la visita del Barça és una motivació extra i més si hi ha un públic local que anima als nostres jugadors. L’equip de Dani Gandia ocupa l’antepenúltim lloc amb 1 punt després de tres derrotes i un empat.

Pel que fa el Barça B és segon a la classificació amb 9 punts després de tres victòries i una derrota. D’entre els jugadors més perillosos del conjunt barceloní hi ha Jordi Mboula, Xavier Toldrà o Abel Ruiz, tots tres amb dos gols.

Sorteig d’un pernil

Com en altres partits importants del Juvenil A, el club posarà una tira a 2 euros amb el sorteig d’un pernil. L’espectacle de la Lliga Nacional Juvenil està garantit al Municipal del Germans Gonzalvo. #vamosrojos