Kiku Parcerisas, nou entrenador del Juvenil A

Kiku Parcerisas (Santa Eulàlia de Ronçana, 1990) és el nou entrenador del Juvenil A en substitució de Dídac Vidal, que ha deixat de ser el tècnic per mutu acord amb l’entitat i al qual li desitgem molta sort en els seus nous reptes personals i esportius.

Parcerisas, que arriba procedent del futbol base del Mataró i amb passat al Sant Andreu, va dirigir ahir la seva primera sessió d’entrenament amb l’equip al Municipal dels Germans Gonzalvo, ja pensant en l’últim partit de la primera volta davant del CF Damm. «El nivell de l’equip és molt alt. Vaig veure una predisposició molt bona en la plantilla. Ara hem de donar-li matissos al model de joc abans del primer partit i buscar ser el més competitius possible», explica l’entrenador.

L’ara tècnic va estar ja a la disciplina del club la temporada 2012-13, tot i que en aquest cas com a jugador del Primer Equip. «Estic molt content de que hagin pensat en nosaltres per aquest càrrec. Tocarà defensar amb orgull la samarreta del club referència al Vallès Oriental», afirma Kiku Parcerisas.

El Juvenil A va empatar a 1 a l’últim partit disputat al camp del Manresa, resultat que l’ha deixat a la catorzena posició amb 15 punts. «Hem de buscar ser molt més regulars en aquesta segona part del curs i consolidar-nos com un bloc competitiu. A partit d’aquí, hem d’intentar sumar cada setmana i assolir la salvació el més aviat possible», destaca el tècnic.