Kiku Parcerisas, nou fitxatge del primer equip

kiku_parcerisas_cfmolletueKiku Parcerisas, de 22 anys i de Santa Eulàlia de Ronçana, s’ha incorporat al primer equip del CF Mollet UE aquest dijous per reforçar la línia defensiva. El nou fitxatge de l’equip d’Abel Mourelo arriba amb l’objectiu de sumar esforços per intentar el repte de l’ascens a la Tercera Divisió.

El nou molletà va signar el contracte aquest mateix dijous i ja està del tot en condicions per posar-se a les ordres de Mourelo. «Ja conec a gran part de la plantilla i per noms podem estar amunt de la categoria. Crec que podem conseguir l’objectiu de l’ascens però hem d’anar pas a pas», va explicar Parcerisas. El defensa, o pivot defensiu, prové de la Muntanyensa, de la Tercera Divisió, però abans havia estat a la Gramanet Milán “B”, a la Primera Catalana, on va debutar amb el primer equip a la Tercera Divisió. També ha jugat a l’EC Granollers, a la Territorial Preferent, i al Vilanova del Vallès, Primera Territorial. «Estic molt content de jugar amb el CF Mollet UE i ja hi han ganes de jugar el primer partit», va destacar.

D’altra banda, Edu Bravo ha causat baixa per qüestions laborals. El primer equip jugarà aquest diumenge a les 17.00 hores al camp del Peralada, partit corresponent a la 14a jornada del grup 1 de la Primera Catalana.