La Damm empata al Juvenil A al minut 99

escut_CFMolletUEHavia passat el temps afegit, però l’àrbitre va decidir treure el corner a favor de la Damm. I en la següent jugada penal a favor de la Damm B que va trasnformar al minut 99 de partit. En total,  l’àrbitre va afegir 9 minuts del temps reglamentari. Així Adrián lledó va marcar elq uart gol local i posar un empat ‘in extremis’ en un partit que havia tingut controlat l’euqip de Pablo Salvador, amb el 2 a 4 al minut 74.

Es va complicar un partit controlat per una errada arbitral en assenyalar un penal inexistent. El Juvernil A havia encetat el marcador al minut 15 pel gol d’Alexander Amor de penal. La bona feina visitant va patir un ensurt amb l’empat de la Damm B sis minuts després per obra de Berrio. Tots dos conjunts, ben treballats, van anivellar les forces però el Mollet d enou es va avançar. Ara de les botes de Gurrea al minut 26. Abans del descans, amb el partit trencat, Lledó va fer l’empat a 2.

A la segona part, Amor va estar força murri en una acció de mèrit quan va pressionar a la defensa local recuperant una pilota i que Maillo sota els pals va aturar amb falta. L’àrbitre no va donar la llei de l’aventatge en una pilota que havia entrat a gol i va assenyalar falta i expulsió al porter. Afortunadament a la falta posterior Amor va marcar el 2 a 3. A partir d’aquí els molletans van dominar i jugar millor i Gurrea es va afegir amb un doblet fent el 2 a 4 al minut 74.

Al tram final, el partit es va complicar primer amb el 3 a 4 de Zárate fruit d’una ràpida jugada al minut 84; i després pel penal inexistent xiulat al minut 99 de partit. Mala sort pel Juvenil A.