La FCF desestima la reclamació del Farners i el primer equip manté els tres punts de la victòria

escut_CFMolletUELa Federació Catalana de Futbol ha desestimat la reclamació presentada del CE Farners, que pretenia impugnar el partit que havia guanyat al terreny de joc el primer equip del CF Mollet UE contra els gironins (1-3) a la jornada 25 del grup 1 de la Primera Catalana. Així els tres punts continuen a la casella del primer equip molletà després que la FCF hagi desestimat com ja es preveia la reclamació del Farners.

El Farners, dirigit per l’exentrenador molletà Albert Garcia, havia decidit reclamar a la FCF els tres punts del partit contra el Mollet per alineació indeguda de Ricard Alcàntara per que creien que aquest jugador estava de baixa mèdica. El club va presentar tota la documentació necessària que demostrava que havia rebut l’alta i podia jugar el partit, que es va disputar el passat 23 de març a Santa Coloma de Farners.

El club mostra la seva satisfacció per la resolució de la FCF, que ja es preveia des de la junta directiva per que tota la documentació era molt clara amb l’alta mèdica de Ricard Alcàntara. Tot i això es lamenta de la decisió del Farners d’intentar guanyar als despatxos els tres punts que va perdre de manera justa al terreny de joc.