La FCF dóna la raó al club en el cas Juan Valenzuela i desestima la petició de la UE Vic

escut_CFMolletUELa Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat la raó al CF Mollet UE en el cas Juan Valenzuela i ha desestimat la petició de la UE Vic. Amb aquesta sentencia el Primer equip manté els 3 punts del partit guanyat a la UE Vic en el camp del Germans Gonzalvo per 4 a 0 el passat 6 d’abril.

El club ososnenc havia recorregut a la Federació catalana perquè consideraven que Juan Valenzuela havia jugat el partit amb la baixa federativa, fet que la FCF ha comprovat que no era així. Valenzuela tenia l’alta mèdica des del 21 de febrer, tal i com han demostrat els documents del jugador i que el club ha presentat a la federació. «Estem satisfets amb la sentencia de la FCF. Si a la pàgina web Juan Valenzuela sortia amb la baixa, era per un error de la pròpia mutua. El club estava tranquil perquè les coses s’havien fet bé», diu la secretaria del club, Sandra Libori. Tot i això, Libori lamenta l’actuació de la UE Vic «per no haver intentar primer posar-se en contacte amb el club i anar directament a la FCF».

Tot plegat, el Primer equip manté els 3 punts i ocupa el 8è lloc amb 38 punts de la Primera Catalana, al grup 1, i amb un marge de 7 punts respecte els llocs de descens quan falten 6 partits per acabar la competició.