La Festa Major del CF Mollet UE presenta 41 equips amb més de 500 jugadors

presentacio_2

La presentació oficial de la temporada del CF Mollet UE va aplegar més de 500 jugadors entre els 41 equips que formen la família del Camp Municipal del Germans Gonzalvo aquest divendres. Un mosaic al terreny de joc on es podia llegir en lletres grans “CF Mollet UE” -formades les lletres pels propis jugadors dle club- va ser la cirereta d’una jornada fantàstica per l’entitat referent en futbol base del Vallès Oriental. L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; i del delegat al Vallès Oriental de la Federació Catalana de Futbol, Joan Sayós.

La presentació impecable del CF Mollet UE va posar en evidencia el potent futbol base de l’entitat, sent el més destacat del Vallès. El club compta enguany amb 41 equips entre els 13 de futbol-11; els 23 de futbol-7; els 3 d’escola; el primer equip i els veterans.”Hem assolit el cim  amb el fet de tenir 41 equips. Mai abans s’havia tingut tant i això fa que podem comptar més de 500 jugadors. Ara hem de treballar per no crèixer més i si potenciar millor el que tenim”, va destacar el president del club, Feliu Tura.

Durant l’acte, van anar sortint un per un tots els equips fins arribar al primer equip on es va poder veure finalment el mosaic dins el terreny de joc. Tot seguit van arribar els parlaments on de tot plegat, el president Feliu Tura va agraïr l’esforç de “tota la família molletana”, però va fer una menció especial a la secretaria Sandra Libori i al responsable del camp, José Madero “per ser l’ànima del club”. Tot seguit, l’alcalde de Mollet, Jospe Monràs, va explicar com “el CF Mollet UE és un refernt a Mollet i a la comarca. A més, fan una tasca educativa que va més enllà del futbol, formen persones”, va explicar el batlle. En aquest sentit, el delegat de la FCF, Joan Sayós, va demanar “respecte i educació a tots els pares i mares dels jugadors”, i va afegir, ” veure al CF Mollet UE com un orgull per la gran tasca que es fa”.

L’acte de presentació va acabar amb uns focs d’artifici que van il·luminar el Camp Municipal del Germans Gonzalvo i tot seguit els 41 equips es van fer la fotografia oficial de la temporada 2013/2014. Finalment tots els jugadors es van poder emportar un lot de regals. 

A continuació, podeu veure una selecció de les millors imatges de la presentació.

 

Tots els que vulguin qualsevol fotografia de la presentació han de dirigir-se a Camacho Fotògrafs a l’avinguda Antoni Gaudí, 18 A, de Mollet del Vallés o trucar al 93 593 69 84 – 627 934 380 o enviar un correu electrònic a camachofotografs@gmail.com.