L’Infantil C domina la Primera Divisió després de 7 jornades

Raul Camacho / CF Mollet UE

L’Infantil C va a ritme de líder al grup 7 de la Primera Divisió. Després de 7 jornades disputades ocupa el primer lloc amb 19 punts amb 6 victòries i 1 empat. El conjunt format per José Parrón s’havia fixat l’objectiu al principi de la temporada de la salvació i encara es manté, tot i que es «lluitarà per estar entre els millors de la classificació», augura ara el tècnic molletà.

Aquests infantils molletans ocupen el primer lloc amb 2 punts d’avantatge respecte el segon, el Sant Gabriel D; i 3 punts sobre el tercer i quart respectivament, Vic Riurpimer Refo C i Unificació Santa Perpètua A. «La base d’aquest equip és del 95% del futbol base del club. La força del conjunt és això, que tots han estat formats en aquest club i es coneixen de fa moltes temporades. A més, no han pogut fer el salt als equips de Preferent, i s’han unit encara més», valora José Parrón.

Els molletans són líders assolint ser el conjunt que menys gols encaixa, amb 4 dianes. «La nostra filosofia és ser constants en atac. Som ofensius però ens agrada cuidar la pilota. Res de pilotes amunt, intentem sempre jugar bé amb una sortida de pilota ordenada. El concepte és intentar jugar bé, fer pressió i molta intensitat», destapa el tècnic, que porta dos anys al club, i que remarca el seu segon entrenador, «Daniel Hernández és com jo. Som tots dos els entrenadors i tenim la mateixa funció. És una relació entre iguals i és important que així ho entenguin també els jugadors».

Tot i marxar tan bé a l’inici d’aquesta temporada Parrón destaca que «és un equip format per no baixar. Però volem demostrar que podem estar amunt i lluitar amb els millors. D’aquesta manera aquests nanos seran encara millors i podran la propera temporada oferir una millor competitivitat als cadets del club».

El següent partit de l’Infantil C será aquest dissabte al camp del Martorelles a les 11.00 hores. Molta sort equip! #vamosrojos