La força de les xarxes blanc-i-vermelles

El CFMolletUE tanca l’any 2017 com l’entitat amb més seguidors de la nostra ciutat a les principals xarxes socials, Facebook (5474 seguidors a la creació d’aquest article), Twitter (4242 «followers») i Instagram (784 «followers»). El cap de premsa del club destaca que: «El nostre objectiu és poder arribar al màxim nombre de persones possible per mantenir-la informada de l’actualitat del nostre club, i animar a la gent perquè vingui a les grades del Germans Gonzalvo per animar a tots els nostres jugadors, des d’Escola fins al 1r Equip».

Pel que fa a la plataforma Facebook, es va començar l’any amb 5254 seguidors, i aquest nombre ha anat augmentant progressivament durant l’any fins a arribar a la xifra rècord actual de 5474 seguidors, superior a entitats de renom de la ciutat de Mollet com l’Ajuntament, la colla dels Morats, o la colla dels Torrats i a altres entitats esportives de la ciutat com el Club Bàsquet Mollet, la UD Lourdes o la UD Molletense. «Aprofitem aquesta plataforma per promocionar els partits dels caps de setmana, tant a casa com a fora, centrant-nos, lògicament, en els partits al Germans Gonzalvo. També aprofitem Facebook per anunciar els resultats dels partits, així com per anunciar els reportatges setmanals que es fa dels equips del planter per tal de donar-los una major visibilitat de cara al públic».

seguidors_fb

Juntament amb Facebook, s’utilitza la plataforma Twitter per donar visibilitat del club a les xarxes, i l’activitat que s’està fent en aquesta xarxa social està sent ben rebuda per part dels seguidors, ja que durant l’any s’ha viscut un creixement gradual en aquest aspecte, passant dels 3808 «followers» amb els que es va començar l’any als actuals 4242. Tal com ocorre a Facebook, les xifres del club permeten al CF Mollet UE liderar en nombre de seguidors a Twitter les entitats de Mollet, per damunt de l’Ajuntament de Mollet, el diari Contrapunt, el diari digital Clicama, i altres entitats esportives com el CB Mollet, la UD Lourdes o la UD Molletense.  «Utilitzem Twitter per informar al moment de les novetats que sorgeixen al nostre club, i, tal com fem al Facebook, promocionar l’activitat que fem al CF Mollet UE». Alhora, els «tweets» del club tenen una gran audiència tal com s’observa en el gràfic següent, on es mostra les impressions dels «tweets» del club en els darrers 91 dies:

seguidors_tw

Respecte a la plataforma Instagram, el nombre de seguidors del compte del club registra un total de  784 «followers»,  i la intenció del club és potenciar aquesta xarxa per tal d’arribar a una major audiència i poder donar una major visibilitat al club.

Gràcies a tots per fer possible aquest èxit!

#vamosrojos